Link naar producten: overzicht
Link naar producten: overzicht
Link naar producten: windows
Link naar producten: windows
Link naar producten: internet
Link naar producten: internet
Link naar android producten
Link naar producten: embedded
Link naar producten: embedded
Link naar producten: overig
Link naar producten: overig

Android applicaties

Het gebruik van smartphones en tablets is niet alleen explosief gegroeid op de consumentenmarkt, maar ook wat betreft zakelijke toepassingen. Mobiele toepassingen kunnen een enorme efficiëntiewinst betekenen voor uw bedrijfsprocessen. Bedrijfsinformatie is overal direct beschikbaar, nieuwe gegevens kunnen ook meteen ter plaatste worden verwerkt of geanalyseerd. Maatwerk (grafische) presentatie is mogelijk, afgestemd op de functie van de gebruiker.

Colón Software Development levert maatwerk Android applicaties voor smartphones en/of tablets, maar eventueel ook de bijbehorende server applicaties en/of diensten. Veiligheid van gegevens staat hierbij voorop. Het is natuurlijk ook mogelijk gegevens te gebruiken uit uw eigen backoffice systemen.

We leveren zowel commerciële applicaties voor de consumentenmarkt als bedrijfsapplicaties voor intern gebruik, met als belangrijkste kenmerk een intuitieve en toegankelijke gebruikersinterface. Vooral voor commerciële applicaties is een aantrekkelijke "look and feel" natuurlijk van groot belang. Door onze goede relaties met een aantal moderne, creatieve en zeer bekwame grafisch ontwerpers bent u verzekerd van een "state of the art" product, toegespitst op uw doelgroep.

Als u naast Android ook van Apple apparatuur gebruik maakt, kunnen we door samenwerking met deskundige partners hierin ook voorzien.

Android logo