Link naar producten: overzicht
Link naar producten: overzicht
Link naar producten: windows
Link naar producten: windows
Link naar internet producten
Link naar producten: android
Link naar producten: android
Link naar producten: embedded
Link naar producten: embedded
Link naar producten: overig
Link naar producten: overig

Web en internet toepassingen

Colón Software Development maakt maatwerk webapplicaties, van klein tot groot, voor diverse toepassingen en gebruik makend van een aantal verschillende technieken, soms ook naast elkaar gebruikt. We kunnen eventueel ook de hosting van de applicatie verzorgen.

Naast geavanceerde webapplicaties op basis van HTML, eventueel ook geschikt gemaakt voor mobiele apparatuur, zijn we ook specialist op het gebied van Adobe Flash en Apache/Adobe Flex applicaties. We gebruiken verder technieken als PHP, Atozed Intraweb, Java Server Faces, aangevuld met onze expertise op het gebied van HTML/CSS/JavaScript. Veel toegepaste databases zijn o.a. MySQL en MS-SQL.

Naast webapplicaties gebruiken we internet ook vaak in andere producten, denk aan desktop applicaties die verbinding met servers of elkaar maken via internet, of serverproducten als webservices en servers voor mobiele apps. We kunnen overigens ook maatwerk mobiele apps leveren, zoals beschreven op onze android pagina.

Een goed voorbeeld van onze mogelijkheden op internet gebied is het door ons voor PubliPromotions BV ontwikkelde geintegreerde platform voor narrowcasting via internet, DIS-interactive, waarin optimaal gebruik wordt gemaakt van internet door gebruik van een aantal verschillende technieken.