Link naar overzicht producten
Link naar producten: windows
Link naar producten: windows
Link naar producten: internet
Link naar producten: internet
Link naar producten: android
Link naar producten: android
Link naar producten: embedded
Link naar producten: embedded
Link naar producten: overig
Link naar producten: overig

Overzicht producten en diensten

Colón Software Development levert op maat gemaakte, geheel complete software en elektronica producten, maar ook diensten op dit gebied, zoals consultancy & training, technical writing en eventueel ondersteuning van uw eigen team ontwikkelaars. We hebben ervaring en gedegen kennis op heel veel terreinen, maar een aantal specialisaties verdient extra aandacht:

Een belangrijke specialisatie is maatwerk software voor MS Windows, in het bijzonder desktop applicaties. We leveren een gebruiksvriendelijk en compleet product, met installatiemedia, handleidingen, uitgebreide helpfiles en natuurlijk support. Dit kunnen technische toepassingen zijn, zoals programmatuur voor diagnose van sensoren, machines en apparaten in de industrie, maar ook grotere multi user database applicaties of speciale grafische toepassingen. Ook componenten zoals DLL's, devicedrivers en serverproducten behoren tot de mogelijkheden. Zie de Windows pagina voor meer informatie.

We hebben ook veel ervaring op het gebied van webapplicaties en andere internet toepassingen. Uw applicatie is overal te gebruiken waar internet beschikbaar is, waarbij veiligheid natuurlijk voorop staat. Webapplicaties kunnen ook worden voorzien van een speciale uitvoering voor gebruik op mobiele apparatuur. Zie de internet pagina voor meer informatie.

Voor mobiele apparatuur zoals smartphones en tablets maken we applicaties die op het apparaat zelf worden geinstalleerd, "apps", op basis van Android en door samenwerking met een gespecialiseerde partner eventueel ook voor Apple iOS. Op de android pagina vindt u hier meer informatie over.

De door ons geleverde embedded systemen zijn vaak een combinatie van maatwerk elektronica en software. Voor elektronica ontwikkeling werken we al lange tijd nauw samen met een zeer bekwame partner op dit gebied. Machinebesturingen, sensoren en test en meetapparatuur vormen het grootste deel van de door ons ontwikkelde toepassingen. Voor meer informatie kunt u terecht op de embedded pagina.